Geweldige bijdrage van Haringparty

Op 16 juni was de Stichting Vrienden van Cura Twente uitgenodigd bij Hampshire Hotel De Broeierd. Daar vond in samenwerking met Grand Gallery en StageX de eerste échte Enschedese Haring Party plaats die in het teken stond van Vrienden van Cura Twente en het Dierenopvangcentrum Enschede. Tijdens de haring party werden er diverse interessante kavels geveild voor het goede doel. Aan het eind van de party mochten we 750,- euro in ontvangst nemen. Dit bedrag is op 12 juli aan ons uitgereikt door Marieke Pril, die de organisatie van de haringparty had. Een prachtig resultaat en een hartelijke dank aan de gulle gevers!

Read more

De Duofiets is binnen!

Op 19 november was het zo ver. De duofiets kon tijdens een feestelijke bijeenkomst in gebruik genomen worden. Dankzij onder meer opbrengsten van markten bij Cura, de kunstuitleen en natuurlijk de donateurs. Samen met twee flinke donaties van de stichting KIK en de Stichting tot steun aan gehandicapten had de Stichting Vrienden van Cura Twente voldoende middelen voor de aanschaf en kon voorzitter Ruud Souverijn de prachtige duofiets overdragen aan Monique Aldenkamp van Cura Twente.

Read more

Nieuwe penningmeester

Op 31 december heeft Bert Speelman afscheid genomen als penningmeester van de Stichting. De regelementen schrijven voor dat er periodiek binnen het bestuur gewisseld moet worden. De nieuwe penningmeester is Harry Staudt.   

Read more

Voor de derde keer goud voor Cura

Cura Twente heeft voor het 3e achtereenvolgende jaar het gouden keurmerk PREZO VG behaald. Dit keurmerk kijkt naar goed en veilig ondernemerschap, werkgeverschap en uitkomsten van cliënttevredenheid. Het hoogst haalbare. De Stichting Vrienden van Cura Twente feliciteert Monique Aldenkamp en haar team met dit prachtige resultaat!

Read more

Wordt u ook vriend van ons?